Treb sa calculezi de cand ti-a venit nu cand se termina. cand se termina du-te la dr. Cheagurile ar putea indica niste chisti ovarieni. atunci cand esti stresata sau calatoresti apar deregleri. orice schimbare de la rutina ta zilnica duce la schimbari.
Poate e o infectie.Cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog.Doar el iti poate spune exact.
Buna! Mi se mai intampla si mie dar eu am doar 13 ani deci asa patesc pana se regleaza asta fiinda cam 3 ani dupa ce ti-a venit prima data menstruatia.Deci acum depinde ce varsta ai. Daca ai mai mult de 3 ani de la prima menstruatie inseamna ca ai o problema iar eu iti recomand sa te duci la medic.
Nu avem noi cu ce sa te ajutam, ar trebui sa mergi la doctorul de faamilie sau la o farmacie si iti vor spune mai precis! Ce stiu eu este ca ciclul nu este mereu regulat, depinde de organism
Nu avem noi cu ce sa te ajutam, ar trebui sa mergi la un doctor sa te consulte,sau sa intrebi o farmacista, ei iti vor spune mai precis
Ce stiu eu este ca ciclul nu este mereu regulat, depinde de organism!
Am spus ca sunt confuza tocmai pentru ca am ciclu de 5 ani si mi s-a reglat dupa 1 an si acum asta. si insarcinata nu am cum sa fiu, deci se exclude