Se pare ca fetele isi fac singure o multime de probleme: daca sunt slabe, asa cum toate vor sa fie, isi doresc sa se ingrase: daca sunt ok, li se pare ca sunt prea grase si vor "sa dea jos". Draga mea, eu cred ca machiajul nu este potrivit pentru fetele de 13 ani si nu inteleg la ce va foloseste sa pareti mai mari in timp ce domnisoarele peste 25 de ani isi doresc sa aiba fragezimea voastra... ce naiba e cu voi, fetele, de nu sunteti niciodata multumite si nu apreciati ceea ce aveti? Parerea mea este urmatoarea: daca vrei neaparat sa te machiezi, (ca asta e moda), fa-o discret, punand frumos in evidenta calitatile. Cat despre ingrasat, las-o balta, ca nu e bun in niciun fel; ai grija doar ca imbracamintea sa fie ok, sa iti vina bine.
A) Nu, nu te poti ingrasa pe viitor daca manaci putin.
Ca sa te ingrasi, va trebuii sa cresti caloriil ingerate, adica sa dublezi portiile de mancare!
b) Daca tii diete - nu te ingrasi, ci slabesti mai mult!
Vitaminele sunt pentru intarirea sistemului imunitar, nu pentru ingrasat. Poti sa iei borcane intergi de vitamine, ca nu vei lua nici un gram in greuatte, daca nu pui mana serios pe mancare.
Nu exista medicamente de ingrasat, dar exisa o rutina cu 3 mese principale si minim 1000 de calorii la fiecare masa, ca sa poti sa asimilezi si sa cresti in greutate.
Sportul ajuta sa te dezvolti fizic si psihic, dar nu te ajuta deloc, daca nu te fortezi sa mananci mai mult.
Multumesc mult! O sa tin cont de asta.
Deeaandreea9156 întreabă: