| ioana2330 a întrebat:

Sunt extreme de ingrijorata.Mi-a intarziat ciclu menstrual doua zile apoi in sfarsit mi-a venit dar miau curs doar cateva picaturi si sa oprit.Luam anticonceptionale dar le-am luat aiurea la diferite ore si am si uitat uneori sa le iau.am avut contact sexual dar sa ferit.Ma sperie faptul ca mi-a venit asa putin si mi s-a oprit.E posibil sa fii ramas insarcinata.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Sunt foarte ingrijorata.va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Anemona2020 a răspuns:

Buna anticonceptionalele trebuie sa le iei mereu nu asa alandala...trebuie sa le iei tot timpul daca te ai apucat sa le iei.Fa ti un control mai bine.

| extreme0708 a răspuns:

Stiu eu o poveste asemanatoare.
Cunosc o fata careia i-a venit ciclul cu 2 saptamani mai repede, tot asa cateva picaturi si atat. Dar dupa 2 saptamani cand trebuia sa ii vina ciclul i-a venit regulat.
Precizez ca fata nu a avut contact sexual.

| tazutzu a răspuns:

Cel mai sigur e sa faci un control urgent.

| ioana2330 explică:

M-am gandit ca poate fii o dereglare deoarece am luat aiurea pastilele.O sa-mi fac un test de sarcina cu toate ca nu mi-am facut niciodata si mie foarte frica