| zuzu1506 a întrebat:

Buna sunt fata,am 1, 75 si 85 kg ...Ati putea sa imi recomandati diete sau exercitii eficiente?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| XcCrSsX a răspuns:

Numai manca paine, cu ulei si numai bea dulciuri si nu mai manca dulciuriwinking du-te la sala, daca nu vrei sa te duci la sala mergi in fiecare zii o ora normal te plimbi.Nu te astepta sa slabesti intr-o luna rezultatele incep sa apara dupa 3 luni.De la 96 de kg am ajuns la 72 si acum momentan am 78 dar fac sala si sunt muschi nu grasime.

| Andrateiubestete a răspuns:

Ti-as recomanda sa nu te apuci de vreo dieta minune, mai ales doar din auzite, pentru ca iti va da metabolismul peste cap, si vei slabi doar in acea perioada in care o vei tine, la sfârșit ai putea avea tendința sa mananci la fel de mult sau chiar mai mult si prost si te ai putea reîntoarce la acele kg nedorite. Tot ce ar trebui sa faci ca sa slăbești sănătos dar si frumos e sa ai in principal 3 mese pe zi, cu 1, 2 gustări; sa renunți la alimentele nesănătoase, care conțin foarte multi carbohidrati, sau au foarte multe calorii: sucuri, prăjeli, Fast-food, dulciuri, produsele de patiserie, pâinea, pastele, cartofii... Si in schimb ar trebui sa introduci in dieta ta cat mai multe supe, salate, mâncăruri ușoare, nu prea condimentate si fara diverse sosuri. De asemenea sa consumi foarte multe lichide, cel putin 2-2, 5 l apa pe zi, si poti incerca sa numeri cam cate calorii mananci intr o zi, poti gasi pe google fiecare preparat/ aliment cam cat deține, iar in total ar trebui sa consumi in jur de 1500, dar acest lucru il poti face treptat, nu brusc. In ceea ce privește Exercițiile fizice gasesti nenumărate versiuni pe yt daca vrei sa faci acasa, poti incerca si alergatul sau mersul cu bicicleta/ role prin parc.

| RS16 a răspuns:

Http://dataurbia.com/Drf rapid si eficient!

| unknown1987 a răspuns:

Bicicleta multa, evita tot ce inseamna fainos, sucuri si prajeli