| Andra0987654321 a întrebat:

Bună, sunt fata, am 12 ani, am ținut dietă acum o lună am slăbit 7kg, acum am început iar, data trecută am ajuns în spital ca aveam stări de leșin și la spital am leșinat, va rog ajută ți mă să slăbesc m-am apucat iar și azi era să leșin cum să slăbesc măcar 10kg în 2 luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

NU mai este nevoie sa slabesti acum. Medicul gastroenterog mi-a spus sa slabesc cinci kilograme in doua luni, apoi sa ma opresc, apoi iar sa slabesc cinci kilograme. Ce dai jos repede, pui la loc repede. Nu poti slabi 10 kg in doua luni in mod sanatos. Vezi ca te instalezi intr-o tulburare alimentara, si mai acumulezi si carente grave. Ai slabit 7 kg, iti ajunge deocamdata. Ai grija, te joci cu viata ta.

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i mamei sa te duca la MEDICUL nutritionist si acela iti va da o lista cu ce sa manaci si cat sa mananci.

Este imposibil sa slabesti 10kg in 2 luni, mai ales ca esti copilas in crestere pentru care infometarea poate insemanlesin sau chiar moarte.

Posibil sa ai nevoie si de psiholog, pentru ca dorinta asta de slabit mult si rapid NU este una normala la anisorii astia si asta inseamna ca iti faci rau singura.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Care sunt datele problemei?
Tu ai 12 ani si tii cure de slabire, doar atat stim. Iar asta e foarte grav!
Cate Kg ai? Ce inaltime?
Cine ti-a spus ca trebuie sa slabesti 10 Kg in 2 luni?

| I0NUTA a răspuns:

Este prea mult intr-un interval scurt. Poti sa slabesti 10 kg in 2 luni, dar nu este sanatos, poti sa dai in anemie.

| alina2k18 a răspuns:

Ce inaltime si cate kg ai?
Ai slabit alea 7 kg si le-ai pus la loc?

| NLS a răspuns:

7kg pe luna e cam mult/brusc, mai ales pentru un copil.

Trebuie sa o iei mai incet, si sa urmezi o dieta variata.
PS: cand slabesti fortat, pui la loc la fel de repede.