| ofataoarecare12 a întrebat:

sunt fata, am 12 ani si cam de 1 an am inceput sa ma masturbez... vreau sa spun ca nu mi-a venit inca menstruatia. Exista vreun risc sa nu imi mai vina sau sa patesc ceva? Multumesc. Ma scuzati daca am gresit categoria...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Masturbarea nu influenteaza venirea menstrei si nici nu iti va produce vreo boala.
Insa esti foarte mica pentru asa ceva (cu vreo 2 ani mai mica decat varsta minima la care fetele experimenteaza asta) si, daca continui, risti sa devii frigida si sa nu obtii satisfactie sexuala cand vei avea un partener sexual

8 răspunsuri:
| youmail a răspuns:

Nu, nu are nici o treaba.
Doar daca te f**te careva atunci e posibil sa ramai gravida si sa nu iti mi vina.
Da-i in continuare cu ceea ce faci ca faci binewinking
Iti descarci hormonii.
Mult succes.

Daca erai majora iti gaseam o metoda mai placutawinking de distractie

| GoguLoV3lipitoOarea a răspuns:

Esti nesanatoasa! Fetito! Cum draq sa te **** la 12 ani? Du-te draq la scoala sa inveti! Uite! Nici macar ciclul nu ti-a venit! Fetita bolnava...

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru GoguLoV3lipitoOarea):

True! Ai mare dreptate! P.s :imi plac glumele tale laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Don't knock masturbation - it's sex with someone I love". A te masturba e un act de senzualitate. Ce-ar trebui sa fie rau sau nociv in asta? Enjoy!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu alta preocupatie nu ai? Stiu ca v-ati saturat de raspunsurile gen "eu la 12 ani nu ma interesau porcariile astea" sau "ma jucam cu papusile", dar asta este adevarul.
Cand eu aveam 12 ani nu eram deloc interesata sa stiu de placerile trupesti sau de ce inseamna sexul in sine, pana am atins o varsta suficienta, care ma facea capabila sa inteleg mai bine ce implica acesta.
Tu la varsta ta ar trebui sa te bucuri de copilarie, sa te joci, sa iti faci prieteni, sa faci ceva pentru varsta ta. De ce sa apelezi la masturbare cand poti face o multitudine de alte lucuri in timpul liber, mult mai sanatoase?
Vei avea timp sa iti descoperi corpul multi ani de acum inainte, mai ales cand vei mai creste. Nu e nicio graba sa te "maturizezi" asa repede, bucurate de varsta de care dispui!

| RELIABLE a răspuns:

Nu e nici un risc major tine-o tot asa... spor la treaba.

| nosferatu15 a răspuns:

Da, exista si da, ai gresit categoriatongue