Masturbarea nu influenteaza venirea menstrei si nici nu iti va produce vreo boala.
Insa esti foarte mica pentru asa ceva (cu vreo 2 ani mai mica decat varsta minima la care fetele experimenteaza asta) si, daca continui, risti sa devii frigida si sa nu obtii satisfactie sexuala cand vei avea un partener sexual
Nu, nu are nici o treaba.
Doar daca te f**te careva atunci e posibil sa ramai gravida si sa nu iti mi vina.
Da-i in continuare cu ceea ce faci ca faci bine
Iti descarci hormonii.
Mult succes.
Daca erai majora iti gaseam o metoda mai placuta de distractie
Esti nesanatoasa! Fetito! Cum draq sa te **** la 12 ani? Du-te draq la scoala sa inveti! Uite! Nici macar ciclul nu ti-a venit! Fetita bolnava...
True! Ai mare dreptate! P.s :imi plac glumele tale
Dar tu alta preocupatie nu ai? Stiu ca v-ati saturat de raspunsurile gen "eu la 12 ani nu ma interesau porcariile astea" sau "ma jucam cu papusile", dar asta este adevarul.
Cand eu aveam 12 ani nu eram deloc interesata sa stiu de placerile trupesti sau de ce inseamna sexul in sine, pana am atins o varsta suficienta, care ma facea capabila sa inteleg mai bine ce implica acesta.
Tu la varsta ta ar trebui sa te bucuri de copilarie, sa te joci, sa iti faci prieteni, sa faci ceva pentru varsta ta. De ce sa apelezi la masturbare cand poti face o multitudine de alte lucuri in timpul liber, mult mai sanatoase?
Vei avea timp sa iti descoperi corpul multi ani de acum inainte, mai ales cand vei mai creste. Nu e nicio graba sa te "maturizezi" asa repede, bucurate de varsta de care dispui!