anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt fata, am 13 ani, mi au venit analizele cele mai recente, si nu mi-a dat bine tiroxina liberă (free t4) mi-a iesit: 2, 05 (iar eu cand am ajuns la clinica nu am știut ca trebuia sa nu mananc, si am mancat) faza e ca eu am aflat de glanda la începutul anului, iar un doctor din Bucuresti mi-a dat eutyrox de 100, iar la clinica unde am fost cel mai recent, mi-a dat eutyrox de 50. credeți ca am șanse sa scap de glanda? mulțumesc anticipat,

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai 13 ani nu 100, cum sa nu stii nici măcar un lucru simplu, in ziua analizelor nu maninci, după ce i ti i-a sînge poti mînca ce si cît vrei, nu ai părinti? Ei nu stiau ca azi ai de facut analize? Chiar asa cu capul in nori sunte ti? Zăpăciti.

| bhsgy a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Alo, in primul rand eu imi făcusem cu 3 zile inainte alte analize, iar eu am mers la clinica si au zic ca mai vor niste analize (trebuia doar sa imi dea rețeta doar ca a zis ca mai trebuie sa imi fac analize)

| simpluone a răspuns:

Spune-le parintilor sa caute si o a doua parere de la un doctor bun! Valoarea de ft4 nu este foarte mare iar la 13 ani esti in plina dezvoltare hormonala, rezultatul depinde foarte mult de starea ta in momentul recoltarii!
Poti gasi informatii detaliate pe www.tiroida.ro de asemenea iti recomand doctorul daca esti din Bucuresti.