Bună.
Cine a spus că ai un ciclu regulat dacă îți vine mereu pe data de 15 ale lunii? Mereu îți dă 28 de zile? Nu cred.
Ai o dereglare hormonală.
Cunoscut ca mantia doamnei, ceaiul de crețișoară este un stimulent hormonal natural care reglează menstra.
Testează-l.
Pa, pa.
Esti inca mica, menstruatia se va regla cu timpul. Esti sigura ca prima zi de menstruatie a fost 23? ca inseamna ca sangerezi deja de peste 20 de zile, ceea ce este ingrijorator si impune vizita la pediatru.
Hei. Am avut si eu o problema cu menstruația, nu mi-a mai venit timp de 5 luni si eu am tot 14 ani si ciclul mi-a venit la 11 ani, nu este nimic îngrijorător atâta timp cat nu te doare. Eu am vrut sa apelez la un doctor, care o prietena de a mamei care este asistenta a spus ca mii de fete de vârsta mea au aceeași problema Si ca nu necesita sa ma duc la Doctor; sunt doar dereglări hormonale; e ok. Poti suferi de chisturi, dar la vârsta ta tot nu are ce sa iti facă, doar sa iti dea un tratament, mie pana la urma mi a venit fără tratament, daca ții neaparat, te poti duce la un doctor. Succes!