Mersul pe bicicleta cu inaltimea? de ce? decat dai la pedale nu sari sau atarni. lasa tu calciul sa isi faca functia lui naturala pentru corp si anume aceea de a intari oasele si dintii si per ansamblu o sanatate mai buna (exista calciu si in sange...cel putin asa scrie in analize). nu exista calciu care sa faca minuni si sa cresti 10 cm peste noapte. daca exista pastile sa te ajute sa cresti, desi nu cred, la riscul de a schimba cursul natural al hormonilor nu incerca, ala e un proces al corpului ce nu ar trebui deranjat dintr-o obsesie sau vreun complex. daca nu poti juca baschet arunca la cos daca poti, acolo e important saltul pentru inaltare, nu neaparat tehnicile de joc. si atarnatul de bara 3-4 minute de cateva ori pe zi ajuta.
Salut!Eu am 15 ani si 1, 69. Fetele de prin clasa a 8 nu mai cresc din pacate. Posibil sa mai ai surpriza ca sa mai cresti si la liceu, fiecare organism se dezvolta in ritmul lui.De crescut, sa stii ca atarnatul la bara chiar functioneaza, dar e cam tarziu deja pentru tine. Oricum, nu ar fi rau sa incerci, sa gasesti o bara, si in fiecare zi la aceeasi ora sa te tii agatata de ea 5 minute. Oricum acum e vacanta si avem mai mult timp liber.Inafara de asta, somnul ajuta si el. Daca dormi minim 8 ore e ok, dar recomandat ar fi 10 daca vrei sa mai cresti.Calciu nu stiu cat ajuta la crestere, nu am auzit, poate doar daca vrei sa te ingrasi. Inafara de asta, inotul ajuta foarte mult la crestere, dar daca zici ca ai probleme de sanatate e exclus.O alimentatie sanatoasa te poate ajuta sa cresti frumos si armonios.
In afara de asta, nu te poti astepta sa cresti de 1, 90 daca parintii tai sun te 1, 60.Aschia nu sare departe de trunchi.Ce pot sa zic, sper ca te-am ajutat si...succes la inaltat!
Stai in ploaie sau te legi de maini si picioare si pui doi cai sa te traga, unul intr-o parte si altul in cealalta parte, apoi faci si la gat
Buna! Si eu sunt ca tine dar nu-mi fac griji. Degeaba faci sport in cazul in care corpul tau este format asa.eu am facut 4 ani de volei si degeaba. Nu toti suntem facuti sa fim inalti. Adica noi cu o pereche de tocuri putem rezolva problema dar cei inalti ce fac? Asa ca nu-ti face griji:-si mai putem creste pana la 20 de ani. Da probabil calciul te-ar putea ajuta si eu am luat un sunpliment odata si daca nu ma insel m-a ajutat un pic dar acum depinde de corp.
~Peace_V_~
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: