anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt fata, am 14 ani si am o problema.transpir foarte mult.ma spal,ma dau cu deodorant,ma epilez, dar totusi transpir foooarte mult. orice tricou mi-as lua, se vede straight face.ce as putea face? fara sa consult un medic. multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| EmaEmax a răspuns:

Dupa parerea mea nu cred ca exista vreun taratament care sa te impiedice sa mai transpiri.Ai grija sa te speli in fiecare zi, dimineata si seara, foloseste un deodorant bun (cele de la Garnier sunt foarte bune) si incearca sa nu porti bluze din materiale sintetice cum ar fi polisterul. Cele mai potrivite materiale sunt:bumbacul, inul si matasea.
Sper sa-ti fi fost de ajutor.Pa! :*

| Cherilyn a răspuns:

Buna!
Asta se intampla pentru ca au loc schimbari in corpul tau.
Daca ai incercat cu tot felul de deodorante, ar trebui sa-i ceri farmacistei sa-ti recomande ceva.
Totusi, ca sa nu se vada, incearca sa porti tricouri si bluze de bumbac, care lasa pielea sa respire si alege-ti o culoare prin care sa nu se vada transpiratia.
Ca sa alegi un tricou potrivit, incearca sa-l umezesti foarte putin intr-un loc, ca sa vezi daca se schimba exagerat culoarea la umezeala. Astfel o sa eviti ca transpiratia sa se vada.

| LaraClarice a răspuns:

Bea ceai de salvie. O cana in fiecare dimineata pe stomacul gol. Are un gust rau dar te va ajuta mult. Fa acest lucru cam o luna.

( semneaza petitia si da-o mai departe http://www.ptroa.co.il/petition/ )

| marialungu a răspuns:

Asa esti tu, si eu patesc dar fac ce faci si tu, nu ai ce face, spala te in continuare, asta e corpul tau

| Andreea199617 a răspuns:

Buna! ...sunt in aceiasi situatie ca tine nu ai ce face, spalate in continuare, asta e corpul nostru incearca sa porti tricouri si bluze de bumbac, care lasa pielea sa respire si alege-ti o culoare prin care sa nu se vada transpiratia(culori inchise).Mi-a spus o prietena sa incerc sa-mi dau cu bicarbonat...dar tot transpir.happy