Pai numai cand zici de probleme la trecerea din stare de veghe in satre de somn, fuga gandurilor, probleme de memorie, probleme de concentrare, oboseala si cefalee deja ai descris simptomele anxietatii generalizate deci uite-ti si diagnosticul. Daca ai prin casa Diazepam ia si tu 5 mg cu juma de ora inainte de culcare timp de o luna si apoi fa o pauza de doua saptamani. La nevoie, repeti schema (esti prea tanara sa iei antidepresive)
Daca n-ai Diazepam in casa, cauta Rivotril (e mai bun pentru anxietate generalizata si nu sedeaza chiar asa de tare). Schema ramane aceeasi cu precizarea ca la Rivotril se iau 0, 25 mg cu juma de ora inainte de culcare, nu 5 mg. Daca nu iti da nimeni mergi la medicul psihiatru pentru o reteta.
Incearca sa te duci la un psiholog, sa vorbesti cu cineva, sa stai calma fara sa te intereseze nimic.
Nu stiu daca e ceva psihologic neaparat. Dar voi incerca. In ceea ce priveste calmul meu, nu pot, nu prea tine de mine. Imi propun adesea un moment in care sa am mintea total libera, sa nu ma gandesc la nimic dar in zadar, in cateva secunde deja imi zboara gandul.