anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, am 17 ani si am o problema foarte grava cu parul de pe fata. Am par pe toata fata. Par care se observa. E o problema genetica si ma deranjeaza foarte tare. Am incercat mai multe metode de indepartare. Cu benzi de ceara, masca din gelatina, pensat si multe altele. Problema e ca nu pot sa il indepartez pe tot. Si ma simt foarte prost. Nu am avut iubit pana acum si mi se pare ca arat foarte naspa la fata. Am citit ca exista crema sau alte solutii. Voi ce imi recomandati? Nu stiu ce sa mai incerc. Urasc ca sunt asa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Iti recomand sa mergi la un endocrinolog, pana nu rezolvi problema de la baza, degeaba o sa folosesti toate produsele de pe lume, ca nu o sa iti treaca.E o problema endocrinologica, pe fond hormonal mai mult ca sigur.

| CuriousStuff a răspuns:

Epilare definitiva la salon, dupa cateva sedinte nu o sa-ti mai creasca aproape deloc sau chiar deloc. Pana strangi banii necesari continua cu benzi de ceara sau penseta pentu ca efectul sa dureze cat mai mult, firele cresc mai greu daca sunt smulse din radacina.

| Annamaria21 a răspuns:

Daca dai cu apa oxigenata pe firele de par nu o sa se mai observe, este cea mai buna solutie, nu da cu crema depilatoare pe fata, E ca si cum ai da cu bigul