Nu lua suplimente pentru ingrasare, crede-ma ca e hormonal si dupa aia n-o sa te mai opresti. Mai bine slaba decat patrat.
Hai să-ţi spun eu cum stă treaba cu acel gainer. Am 20 de ani, am făcut sală 2 luni şi pauză o lună pentru că n-am avut timp, mă reapuc din nou. Ideea este că în acele 2 luni am învăţat multe despre fitness. Alimentaţie, suplimente etc.
Acel gainer pe care l-ai cumpărat, nu este altceva decât o simplă masă care conţine cam 500-1000 calorii max. cred.
Practic iei în + o masă pe zi şi asta te ajută să te îngraşi mai mult un pic. Nimic special.
Oricum, eu îţi recomand să mănânci mâncare, cred că e mai bine aşa.
Dacă vrei să te îngraşi, trebuie să fii în surplus caloric.
Pentru asta îţi trebuie 2 cântare. Unul pentru tine, iar celălalt pentru mâncare. Să zicem că mănânci 2.000 de calorii pe zi. Trebuie să faci asta timp de o săptămână. Ca să numeri caloriile, trebuie să cântăreşti mâncarea şi să cauţi pe google câte calorii are 100 grame de orez sau ce mănânci tu. Tu trebuie să te cântăreşti în fiecare dimineaţă timp de 7 zile. Dacă în a 7-a zi vei avea 51-52kg, înseamnă că e ok 2.000 de calorii pe zi. Dacă vei avea tot 50 kg, înseamnă că nu e suficient şi vei trece la 2.500 calorii tot timp de o săptămână. Sper că ai înţeles. Multă baftă.
Seară bună!
Eu am incercat spirulina tableta dupa mancare imediat.Si mancam multa sunca si beam nectar de piersici facut de mine acasa! Desi spirulina scrie pe net ca e pentru slabit. Daca o iei dupa masa te ingrasa