Imi pare rau sa-ti spun, dar esti inconstienta! La inaltimea ta ar trebui sa ai 50 kg., tu ai 45 si mai vrei sa slabesti pana la 40? Poti sa faci o boala metabolica, cum ar fi diabetul zaharat, boala cu care sa ramai pe viata! Apeleaza la un psiholog cat de repede pentru ca ceva nu e in regula cu tine.
Dieta cu supa de varza te ajuta sa slabesti 5kg intr-o saptamana. Probababil ca te astepti sa ti se spuna ca esti perfecta la 45 kg cu 160 inaltime. Nu o sa-ti spun desi este adevarat. Daca vrei sa te imbolnavesti, gaseste ceva mai sigur. Cu infometarea desi merge temenic, suferinta este mai mare.
La 20 de ani 45 de kg? Cred ca ai vrut sa spu cum sa fac sa ma ingras 5 kg, te dred daca ai grsit si ai scris sa slabesti, dar daca chiar vrei sa o faci, eu una nu te sfatuisc.
Putina miscare te-ar ajuta mai rapid.Incearca sa mananci mai sanatos. Fara prajeli, putina paine etc etc.
Unde vrei sa mai slabesti?
Pentru inaltimea ta sunt numai bune 45 kg.
Nu te infometa
Cam 800?
pana intr-o mie.
evident ca, daca faci si sport si consumi numai 800 calorii slabesti vreo 5 kg in 5 zile...
si nu, nu zic ca este sanatos. o sa inceapa sa-ti cada parul, sa nu mai ai niciun fel de energie si chef de nimic, amenoreea. etc. cred ca si tu esti constienta de acest lucru.
Eu cred ca ai o greutate normala pentru inaltimea si varsta ta.Nu cred ca este necesar sa slabesti ci doar sa iti mentii greutataea.
anonim_4396 întreabă: