anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt fata, am 20 ani, 160 inaltime si 45 kg, vreau sa slabesc 5 kg in tr-o saptamana, cite calorii trebuie sa consum pe zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar esti inconstienta! La inaltimea ta ar trebui sa ai 50 kg., tu ai 45 si mai vrei sa slabesti pana la 40? Poti sa faci o boala metabolica, cum ar fi diabetul zaharat, boala cu care sa ramai pe viata! Apeleaza la un psiholog cat de repede pentru ca ceva nu e in regula cu tine.

soothe
| soothe a răspuns:

Dieta cu supa de varza te ajuta sa slabesti 5kg intr-o saptamana. Probababil ca te astepti sa ti se spuna ca esti perfecta la 45 kg cu 160 inaltime. Nu o sa-ti spun desi este adevarat. Daca vrei sa te imbolnavesti, gaseste ceva mai sigur. Cu infometarea desi merge temenic, suferinta este mai mare.

| mariazet45 a răspuns:

La 20 de ani 45 de kg? Cred ca ai vrut sa spu cum sa fac sa ma ingras 5 kg, te dred daca ai grsit si ai scris sa slabesti, dar daca chiar vrei sa o faci, eu una nu te sfatuisc.

| baietzelu a răspuns:

Putina miscare te-ar ajuta mai rapid.Incearca sa mananci mai sanatos. Fara prajeli, putina paine etc etc.

| melina_2403 a răspuns:

Unde vrei sa mai slabesti?
Pentru inaltimea ta sunt numai bune 45 kg.

Nu te infometawinking

| sushi a răspuns:

Cam 800?
pana intr-o mie.
evident ca, daca faci si sport si consumi numai 800 calorii slabesti vreo 5 kg in 5 zile...

si nu, nu zic ca este sanatos. o sa inceapa sa-ti cada parul, sa nu mai ai niciun fel de energie si chef de nimic, amenoreea. etc. cred ca si tu esti constienta de acest lucru.

| anonim6 a răspuns:

Eu cred ca ai o greutate normala pentru inaltimea si varsta ta.Nu cred ca este necesar sa slabesti ci doar sa iti mentii greutataea.