| fetita97 a întrebat:

Buna sunt fata si am 1.73-1.74 as vrea sa stiu daca voi mai creste. voi implini 14 ani peste 2 luni, fac volley de un an jum. ii seman lui tata el are 1.83-1.84 si mama are 1.63...eu vreau sa mai cresc, dar cred ca nu voi mai crestesad...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| H4NB0G a răspuns:

Daca te mai tii de volei cel putin 2 ani vei mai creste.Si daca ii semeni lui vei ajunge si tu la 1:83.vei mai creste Stai linisttita!winking eu sunt baiat si am 1:68batting eyelashes am 17 ani happy

3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da vei mai creste daca nu renunti la sportul acesta.

| dyana_6840 a răspuns:

Eu implinesc luna aceasta 13 ani si am tot 1, 74 nu imteleg de ce iti doresti sa mai cresti eu as vrea sa fiu mai mica de inaltime(1, 67) pana mai cresc dar stai linistita tot vei mai creste doar ca mai incet

| Catalinxxxx a răspuns:

Hey fara frica o sa mai cresti pana la 18 ani o sa cresti.Mai ales daca faci volei. Deci o sa mai cresti. FUNDA!