| LaviniaHS a întrebat:

sunt fata si am 12 ani nu mi-a venit ciclul avand in vdere k sunt foarte dezvoltata inalta de un metru 58 si 40 kg, in plus imi curge o excretie alba din... si imi cuge de mlta vreme

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Stai liniştită va veni şi timpul tău! Se zice că de ce vine ciclul mai târziu de aia vei îmbătânii mai greu.

7 răspunsuri:
| quantex a răspuns:

Vorbeste cu mama ta

| gbz112 a răspuns:

Dc nu o intrebi pe mata?

| darrio2007 a răspuns:

Ca varsta inca esti mica.Mai asteapta.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai nici o problema, esti inca mica, ai tot timpul din lume.

| IMC90 a răspuns:

Si, care e intrebarea?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai de ce să te îngrijorezi, la majoritatea fetelor le vine PRIMA menstruaţie ( menarha ) între 12-15 anişori - deci, e OK!

Chiar dacă fizic eşti mai dezvoltată, asta NU înseamnă că şi organismul este suficient de dezvoltat; menstra va veni când organismul este "pregătit".

Să ai RĂBDARE că îţi va veni şi menstra, apoi te vei "sătura" repede de ea ( şi vei fi preferat să vină peste câţiva ani )...

Toate cele bune.

| LaviniaHS explică:

Ce este acea excretie?