Buna si eu am avut si tot asa mi sa intramplat. Ganglionii se umfla si vor ramane asa cam 3 sampatamni adica si dupa ce iti trece varicela.
Ai vazut ca la inceput bubitele contin un lichid albicios, nu le sparge! Eu asa am facut si mi-au ramas semne. In 2-3 zile o sa tie se faca rosii iar apoi maronii si o sa ai o coaja care tot asa nu trebuie luata.
Timite un parinte la medicul de familie si sa vada ce iti prescrie (s-ar putea sa te cheme si pe tine).
Mananca sanatos: supe, salate, pui fiert fara grasime.
Dati pe bubite cu Baneocin Pudra si nu faci baie in nici un caz!
O sa iti apra si pe fata. Trebuie sa uzi usor un prosop si sa te tamponezi fara sa atingi bubitele.
In 2 saptamani o sa se usuce bubitele si o sa-ti cada cojile.
In a -3a saptamana o sa fi din nou sanatoasa dar vei ramane cam 1 luna cu o sensibilitate la raceala.
Am uitat sa spun... lenjeria chiar daca nu et speli sa o schimbi in fiecare si si pijamalele la 2-3 zile. Sa nu iesi nici macar in usa sau cu capul pe geam.
Stai in pat cu cearceaful pe tine si odihnestete.
Dar e normal sa ma si doara nu? Ma doare atunci cand imi intorc capul mult in partea dreapta si atunci cand apas pe umflatura.
Buna! aceeasi problema am avut-o si eu, nu este un motiv sa te sperii e ceva normal stai linistita o sa-ti dea inapoi dupa ce iti trece varicela
Este ceva normal ....am avut si eu acum 2 luni si este normal... ti se va duce atunci cand varicela se vindeca