anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, si am 14 ani. Am in jur de 1. 65 m, iar in ultimele saptamani m-am ingrasat cu 3-4 kg. Deci acum am 53-54 kg. Ar cam trebui sa slabesc? La ce greutate ar trebui sa ajung? Raspunsul cel mai bun primeste funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
29 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Butterfly007 a răspuns (pentru Effyyyy):

Ce? 40 de kg la 1. 65 m? Sa am doar piele si os? Oh, nu cred. Dar mersi oricum.

| Darcos a răspuns:

Cred ca 45 e perfect...Nu exagera sa slabesti la 40...
Eu am 1. 43 si am 40 kg...
Nu cred ca e bine sa slabesti intensiv-Ai timp destul

| LightxD a răspuns:

In general e o regula simpla daca ai 1. 65 ar trebui ca sa ai intre 50-55 de kg deci esti bine big grin

| Kyrie a răspuns:

E bine sa fii doar piele si oase, mai pune ceva muschi atleti pe tine ca sa arati bine ca fata nu o grasa/schiloada, oricare alegi asta e realitatea, fa ceva sport macarhee hee

| Butterfly007 a răspuns (pentru Kyrie):

Fac destuls de des.

| Kyrie a răspuns (pentru Butterfly007):

Ce, 20 min de alergare Pe saptamana si cica ai facut sport/atletism? tongue

| Kyrie a răspuns (pentru Kyrie):

Tu fa calumea si du-te la gimnastica sau ceva de genul ca inca mai timp, si mananca de 2-3 ori pe zi maxim, nu manca de 5-6 ori cum mananca porcii nesatuli, succes big grin

Ce? Am zis eu ca am facut atletism?rolling on the floor

Frate ti-e rau? Intrebarea mea era: "Daca ar mai trebui sa slabesc" Si nu. ti fa griji. Daca tu mananci de 5-6 ori pe zi nu inseamna ca si eu mananc la fel. Si chiar azi am mancat doar 1 data si am mai mancat cateva fructe. So. go on! Anyway, thanks!

Tu o iei in gluma dar e vorba de tine laughing
Eu ti-am recomandat binele, ar trebui sa vorbesti cu parintii tai sa te ajute sa te devii o sportiva sa ajungi ceva tongue

5-6 ori?, eu mananc de 2 ori pe zi sau o data rolling on the floor

o. O ma mir cum de ti-ai dat seama ca sunt baiat, ia gandeste-te
Am 17 ani, 55 kg si 1, 71
Putin ironica greutatea la inaltimea si varsta asta nu crezi? si ghici ce, ai zice ca nu e adevarat

Stratul de grasime si carne flescaita adauga un surplus mare de kilograme la oameni si devin nasoli laughing))

A? laughing
Nu cred ca mi.ai inteles intrebarea. Mai citest o data, daca nu mersi si wave!

| Maream a răspuns:

15500 kg - 854700 kg cam atat...

Esti urata, pa laughing

Ha. Erai prea insensibil in raspunsuril tale.happy

Ei nu mai spune.laughing

Ti.am mai spus. Daca asa esti tu ar trebui sa fiu si eu? Oh, go on!batting eyelashes

| k1dOr a răspuns:

50 de kg este cel mai bine crede-ma funda big grin laughing?

| Icecream15 a răspuns:

Esti bine...la inaltimea ta e bine si 56 kg happy

| Kyrie a răspuns:

Nu o sa-mi dea funda deoarece a durut-o adevarul :X

Ce adevar bai?laughing

Adevarul ca iti place ca esti urata, nu vrei sa ai un corp de invidiat, nu-mi iei sfaturile in serios laughing, eu sunt cel care ajuta fetele sa devina sexy rolling on the floor)))))

Sfaturi mai putin bune, bbaietele! laughing

| naitreaba a răspuns:

47-50 si vei fi bine happy

| deliaa_5419 a răspuns (pentru naitreaba):

Iti zic eu ramai asa e bine eu am 1, 65 si 45 kg si lumea zice sa sunt slaba, asa ca e bine asa!

| andreyyya a răspuns:

Nu mai slabi, e bine asa cum esti. Am o colega care are 1. 60m si 50 de kg si este destul de slaba, deci la tine cred ca sunt cam aceleasi proportii fiindca ai 1. 65. winkinghappy

| pwp a răspuns:

La 1. 65 metri e perfect sa ai 55 de kg happy
Intodeauna, greutatea trebuie sa fie mai mica cu 10 decat inaltimea, iar varsta nu conteaza happy
Sper ca te-am ajutat love struck

| Trandafir_Radu_1980 a răspuns:

Salut! Gasesti informatii complete despre slabire pe Sportaholic www.sportaholic.ro