| AlyRafaello a întrebat:

Buna,sunt fata si am 14 ani,in luna septembrie a anului acesta am avut niste ganglioni putin mariti in zona gatului, si vreo 3 galme in zona capului, am fost la spital cu parintii, mi-am facut atunci analizele si au iesit binişor, relativ bune, doar putin scazute/crescute ( nu mai stiu daca scazute sau crescute) globulele albe, si uneori ma dor putin oasele, si de un timp m-am cam "albit" la piele, eu mereu eram rosie, despre ce poate fi vorba? Unii au spus de leucemie...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| alinadianaaa a răspuns:

Nu poti sa pui un diagnostic asa de crud cum e leucemia dupa cateva analize, trebuie cercetat foarte amanunti acest diagnostic.Dar la analize ASLO ti.a iesit bun? Trebuie sa consulti mai multi medici pentru ati pune un diagnostic corect.Sanatate

| AlyRafaello explică (pentru alinadianaaa):

Da, ASLO mi-a iesit bun, dar ma mai dor putin oasele uneori, si spatele, nu stiu ce ar putea fi?

| alinadianaaa a răspuns (pentru AlyRafaello):

Trebuie facute niste analize amanuntite pentru a depista care este cauza producerii acestor dureri.

| AlyRafaello explică (pentru alinadianaaa):

Amanuntite nu mi-am facut dar mi-am facut de 3 ori anul acesta si ies globulele albe cam naspa

| ottovintila a răspuns:

O posibila infectie in corp, fie de la o raceala fie de la ceva probleme cu dintii sau cine stie ce altceva. Cum cel mai bun sfat se da in urma unor analize sau unui control de specialitate, recomand sa mergi la un medic generalist sau de familie.

| AlyRafaello explică (pentru ottovintila):

Am fost la un medic de familie si a spus ca ar putea fi spasmofilie, si medicul de unde mi-am facut analizele la acel spital a spus de paraziti parca, dar problema este ca de la an la an analizele imi ies tot mai rau

| ottovintila a răspuns (pentru AlyRafaello):

Incearca la mai multi doctori poate sunt mai putin superficiali. E posibil sa fie o infectie dar sa nu gaseasca toti sursa. E ca atunci cand esti muscat de o capusa si ai toate tipurile de simptome numai ca nu toti doctorii isi dau seama de unde provine. Asa am cunoscut pe cineva care 7 ani a facut analize pentru sistemul imunitar dar el de fapt avea infectie in corp ca a avut o capusa.

| AlyRafaello explică (pentru ottovintila):

Aa,inteleg! Cineva a spus ca ar putea fi vorba despre leucemie, dar eu nu prea cred (nu un doctor, dar cineva care are unele cunostinte in acest domeniu)