| Axys a întrebat:

Buna sunt fata si am o mica problema inainte sa-mi vina problema cu ciclu de picare data am o stare de rau de vom nu imi vine sa vomit dar nu-i prima ata asta mi se intampla sad voi aveti idee sad mi se intampla cred ca orce fata sa se intaresca sai sad dar nu stiu daca vi se intampla la fel ca si mie of va rog sa dati si voi o parere ca eu nu inteleg de ce am simptomele astea sad hai ca sani mai zic dar ca mi se face rau inainte de asta :sad are legatura cu lipsa alciului pentru a eu am o problema eu am si lipsa e calciu si cher ma gandeam intr-o zi sanu fie si de la asta sad va rog sa imi dati un sfat ....si asa e valabil doar pentru fete...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| thalyslly a răspuns:

Si eu am patit asa in primii ani, incearca sa iei calciu cu cateva zile inainte si ceai de galbenele, e singurul care ma ajuta. stiu ca e amar dar daca il beii cu 10 zile inainte sa iti vina can 2 cani pe zi o sa ti se amelioreze simptomele, si o sa iti vina si mai putin.incearca si daca merge vreau funda

| Axys explică (pentru thalyslly):

Iti multumesc pentru ajutor voi incerca happy oricum meriti pentru ca ai vrut sa ma ajuti team dat si votulet si inca odata mersi

| thalyslly a răspuns (pentru Axys):

Nu ai de ce sper s ate simti mai bine
mie doar cu ceai de galbenele imi trece, dar trebuie baut inainte sa iti vina cu vreo 7---10 zile inainte

6 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

E vorba despre sindromul premenstrual, e ceva normal. Cand ai senzatie de voma ia un metoclopramid, d aca nu se rezolva situatia consulta un medic.

| Danysan a răspuns:

Ai nevoi de calciu -ai lipsa si trebuie sa iei surplusurui.

| Axys explică:

Imi cer scuze ca am ma mancat din litere

| giony54 a răspuns:

Este o reactie normala a corpului si se va opri cand vei avea o viata sexuala normala.