| keybyeTeQuila a întrebat:

Buna sunt fata si sunt virgina dar am niste eliminari albe si ca jeleul.ce inseamna asta? nu vreau misto.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
21 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate faci bine și dai și sursa copierii! Nu filozofăm cu ce au spus alții!
Pa, pa.

Legiuitoarea

Bună.
E, așa da. Ai tot respectul din partea mea.
Uite ca să te convingi: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
O seară plăcută.
Pa, pa.

Legiuitoarea

Bună.
Fii bun și dă și sursa copierii, așa o cere regulamentul: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Pa, pa.

| Azµre a răspuns:

Vezi un ginecolog, sună a candidoză!

| IloveME a răspuns:

Raceala si mie mi se intampla!
Mai mereu am astfel de probleme!
Merg la medic iau pastile, imi trece dar degeaba dupa cateva luni iar am aceleasi probleme!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ceea ce ai tu să numeşte LEUCOREE.
Este fiziologică, mai are denumirea de poale albe, iar în termeni medicali se numeşte gleră cervicală.
Este normală, are rolul de a curăţa vaginul.
Acest lichid secretat are un uşor miros (nicidecum neplăcut!), o consistenţă lăptoasă, o culoare albă sau transparentă, iar în momentul în care se usucă pe lenjerie capătă o nuanţă gălbuie, datorită oxidării.Cantitatea secretată variază în funcţie de ciclul menstrual şi de la femeie la femeie.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru MadScientist):

Bună!
Nu sunt "îngerînfrânt", nu sunt Legiuitoarea.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru MadScientist):

Bună!
Să ştii că-i ciudat, coincidenţele fac parte din viaţa noastră.
Te pup!

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună Scumpo!
Așa e!
Ești o dulce happy
Te Pup!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Azµre):

Bună!
Văd că mă alinţi şi tu eşti dulce.
Te pupic!

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc happy Am spus adevărul happy
Îmi ești simpatică!

| Pitzipoanca a răspuns:

Si eu am scurgeri, ca mancarea ta preferata. Incearca sa nu mai faci comparatii culinare. E scabros.

| july00 a răspuns:

Este o secreție care este absolut normală. În termen medical este cunoscut ca leucoree, iar popular poale albe.
Cu cât este mai consistentă și mai legată indică că ești la ovulație, are aspect de albuș de ou.
Te schimbi ori de câte ori este nevoie, asta poți face tu. Nu poți interveni în acest proces.
Organismul tău funcționează fiziologic, asta este foarte bine.

| Georgiana05 a răspuns:

Răceală. Sau este un fel de boală, pentru care trebuie să faci un tratament. DOAR INDICAT DE GINECOLOG.

| benga94 a răspuns:

Te exciti, stai cu gindul la anumite prositoare si ala e lichidul alb ca si cum tiai da drumu!

| hhhapciuuu a răspuns:

Of, of, inseamna ca intr-un an o sa-ti vina ciclul, si daca ti-a venit, tot e normal, secretia aia face bine va curge asa pana la 80 de ani, nu ai nici o problema, stai linistita

| LolitaHaze a răspuns:

Posibil să fi racit! happy

| LoCkUpp a răspuns:

Poate organismu iti face budinca laughing

| aannccuuttaa a răspuns:

Este ceva normal..Iti recomand absorbantele de zi.winking