Pare o depresie. Consulta un psihiatru. Este posibil sa fie implicata si menopauza in chestia asta.
Nu vreau sa va sperii doamna, si eu am avut problema aceasta acum 5 ani, cu tendinta ca ma duc in jos. Am stat asa si am asteptat si am fot internat de urgenta cu halucinatii. E bine sa mergeti cat mai repee la un psihiatru, e ceva legat e stres, practic cedati nervos, sau cel putin asa a fost la mine, am 40 de ani deci atunci aveam 36. Suntem de tui de maturi sa nu avem grija de sanatatea noastra. Mergeti la un psihiatru, frica e pe sistem nervos, eu am lasat asa si am fost foarte greu, am fost internat o luna de zile. Deci sfatul meu e sa mergeti acum pentru ca mai tarziu sa nu aveti surprize.
Intrebati un medic l trebuie sa stie.ganditiva la cei 2 copii nu cred ca ia-ti lasa singuri.multa sanatate!
Poate e vorba doar de o perioada de depresie, poate aparea si dupa 40 de ani..cred ca e la nivel cerebral, dar ce doctor sunt eu ca sa imi dau cu parera?
Ati incercat remedii naturiste? cum ar fi o cura de detoxifiere pe baza de ceai verde sau urzica si spanac?
Da e la nivel cerebral, frica i tendinta ca te duci in jos, pur si simplu ca simti camori e o afectiune cerebrala, psihica, daca nu merge acum, mai tarziu va ca nervos. Asta zic din experienta proprie.
Intr-adevar, este starea de depresie care te face sa nu mai vrei nimic, incepand de la mancare pana la activitati interumane