În primul rând, tratează-te de atacul de panică. Există calmante pe bază de plante, se eliberează fără prescripția medicală de la farmacie.
Problema este că, datorită atacului de panică, tot organismul a luat-o razna, producția de adrenalină, hormoni a crescut foarte mult, tensiunea, pulsul sunt mai mari decât cele normale! De aici este și durerea, starea de disconfort resimțită! Problema este că ar trebui să se absoarbă singur acel nodul, dar în starea asta, mai rău agravați situația!
https://www.medlife.ro/......-tratament
Nu este de glumit cu nodulul la sân. Fii atentă la orice modificare a situației.
Bi-RADS 3 înseamnă că nodulul este probabil benign (peste 98% șanse). Medicul ți-a recomandat doar monitorizare tocmai pentru că nu există semne clare de cancer. La 23 de ani, nodulii necancerosi (chisturi, fibroadenom, mastopatie) sunt foarte comuni. Bine că mergi și la alt medic pentru confirmare. Până atunci, încearcă să te liniștești(șansele sunt foarte mari să fie ceva inofensiv.)
Dar ce mă sperie e ca am tot văzut cazuri și pe tik tok unde li s-a spus prima dată ca e ok apoi au aflat ca au cancer mi-e extrem de frică
Eu zic sa faci toate testele posibile si asa clar o sa afli
Poate e doar un ganglion dar pentru liniștea du-te la 2-3 medici pentru un diagnostic
Elelena65 întreabă: