| Adișa_9127 a întrebat:

Sunt foarte ingrijorata mi-a venit menstruatia pe 1 iulie si nici acum nu mi-a trecut.Adica mai curge putin dar destul sa spun asahappy. Ce sa fac sunt foarte foarte speriata.Multumesc anticipat:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
E normal sa ai o dereglare a ciclului, ciclu devine regulat foarte tarziu. Eu am avut o problema asemanatoare cu tine, m-a tinut vreo saptamana dar intreaga saptamana aveam foarte mult, iar mama s-a speriat si a mers cu mine la un ginecolog. Cauza, dereglarea ciclului, mi-a prescris un medicament si gata. Eu zic, sa mergi si tu la un control... Sfatul meu!happy

5 răspunsuri:
| Adișa_9127 explică:

Am uitat sa mentionez ca mai mult de 3-4 zile maxim nu ma tine de obiceihappy

| Adișa_9127 explică:

Si eu ma gandeam sa merg la ginecolog daca ma mai tine 2 zilewinking

| Diaste a răspuns:

Nu ai de ce sa te sperii...nu intotdeauna ciclul vine la fel...am o prietena pe care a tinut'o 3 saptamani deci nu este nimic alarmantbig grin

| Bibi_1645 a răspuns:

Nu e nimic de speriat, stai linistita happy Nu e de fiecare data la fel.

| Annygr8 a răspuns:

Daca continua inca 2 zile, mergi la medicul ginecolog, mai ales daca nu ti s-a mai intamplat asta pana acum; nu iti fie teama. Se poate sa fi racit. happy