| Stefania a întrebat:

Sunt foarte ingrijoratasad, vroiam sa pun aceasta intrebare cu mai mult tmp in urma, dar mereu am uitat.De cand am avut 5-6 ani de atunci am ceva bubite in cap si sunt destul de mari, mereu ma scarpan, dar nu ma mancahee hee, parca este matreata, dar nu e si dupa ce le dau jos apoi imi curge sangesad. De la ce poat fi? De ce? Cand eram mai micuta am fost la medicul de familie cu aceasta problema si mi-a dat ceva crema, dar nu a avut efect.Si am in zonele unde am parul mai bogat. Ce sunt? De la ce? Au pute fi ciuperci:-ss?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E probabil o dermatita seboreica. Un dermatolog te poate ajuta.

| Ganduri albe a răspuns:

Du-te la medicul dermatolog si spune-i problema ta. El cu siguranta te poate ajuta.

| aligatorrr a răspuns:

Cumparati solutie elcom, dar ai grija ca le gasesti in 3 variante : pastile, crema(unguent) si lichid, cumparati lichid, costa in jur de 15 lei si le gasesti in orice farmacie, date pe tot capul o data dimineata si o data seara si o sa vezi ca in 3 zile maxim nu o sa mai ai nici unawinking