anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.sunt foarte speriata.am avut contact protejat pe 18 martie prezervativul sa rupt, la 24 de ore am luat escapell dupa doua saptamani mi.a venit menstruatia a fost normala acum suntem deja in 7 mai si menstruatia nu a venit..sunt foartr speriata ma dor si sanii foarte tare test de sarcina negativ.ce credeti ca ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

As crede ma degraba ca durerea este unul din simptomele premenstruale.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Intarzierea se poate incadra in efectele secundare ale hormonilor sintetici aflati inca in exces in organismul tau.Dereglarea hormonala care va influenta ciclul menstrual inca minim 5-6 luni este de abia la inceput.Intarzierea nu este deocamdata alarmanta si avand in vedere ca au aparut semnele premenstruale ar trebui sa-ti confere linistea necesara. Testul de sarcina al carui rezultat sa fie valid/valabil se poate efectua cel mai devreme dupa trecerea a minim 21 de zile de la ovulatie. In cazul tau asta se putea intampla aproximativ in data 14-15 aprilie deci testul pe baza de urina se poate face incepand cam de astazi.Insa din moment ce nu ai intretinut nicio relatie sexuala de atunci pana in prezent posibilitatea unei sarcini este exclusa. Multa sanatate.

| SkyPilot a răspuns:

Daca ai fi citit prospectul de la Escapelle, ai fi vazut ca unul din efectele secundare frecvente este dereglarea severa a ciclului pentru cateva luni de zile. Eficienta pastilei la pana la 24 de ore este de 95%. Este foarte probabil sa nu fii gravida. Nici nu m-as mai deranja cu testul de sarcina in locul tau.
Poate ar fi o idee buna sa iti pui prietenul sa citeasca si prospectul prezervativului si sa si caute pe net cum se foloseste unul. In mod normal nu ar trebui sa se rupa.

| RRaalluuccaa a răspuns:

Am citit prospectul si scria ca menstruatia poate intarzia cateva zile, poate veni normal sau poate veni mai repede.ii prima data cand i.au asa ceva ai ultima. poat durerea de sanii sa fie de la dereglarea hormonala?

| RRaalluuccaa a răspuns (pentru SkyPilot):

Ai avut dreptate

| SkyPilot a răspuns (pentru RRaalluuccaa):

As crede ma degraba ca durerea este unul din simptomele premenstruale.