| Mova a întrebat:

Sunt fumatoare de aproximativ 10 luni si de vreo 2 luni,ma ustura in gat atunci cand trag in piept. Am inceput sa le raresc, dar mai nou m-am si lasat, pentru cu durerea a devinit insuportabila.Pur si simplu ma ustura.Stiu ca cel mai ok ar fi sa merg sa imi fac un control, dar nu trebuie sa afle parintii de treaba asta, avand in vedere ca sunt minora..As vrea sa stiu parerea vostra in vedere cu ce ar trebuie sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zarzarica96 a răspuns:

Păi mai întâi ar trebuie să te lași de tot, de fumat. E mult mai ok și pentru tine și pentru sănătatea ta. După încearcă şi mergi la farmacie şi întrebă " pastile, siropuri pentru usturimi în gât provocate de țigări " și aceasta îți v-a da.
Sper că te-am ajutat

3 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Cred ca o sa iti treaca. Odata inlaturata cauza, va dispare si efectul. E bine cand oamenii inteleg de vorba buna, dar e adesea suficient si cand inteleg din primele urmari. Sanatate.

| Felys a răspuns:

Ia niste strepsils si uita definitiv de tigari si vei fi ca nou

| tpubest a răspuns:

Incearca sa te duci la un medic, el este in masura sa iti dea tratamentul de care ai nevoie. Gaseste o scuza, nu vorbi nimic de fumat, poate fi si din cauza ca alergi la ora de sport cu gura deschisa... Medicul este cea mai buna varianta, dar cred ca si in scoala ai medic si nu iti trebuie acordul parintilor sa te duci.