Buna "kuku1000"!
Nu n-o sa le arate daca ai fumat dar o sa observe sange mai murdar.
Uite un sfat daca a fost de mult atunci mai mult ca sigur n-o sa fie probeleme!
Daca locuiesti intr-o zona mai de la tara, sau muntoasa, sau retrasa de oras, sau daca pleci la padure, sau orice zona cu aer curat poti face exercitii simple: inspiri aerul curat, expiri oxigenul murdar din plamani. Faci tot asa vreo 10-20 minute, iei o pauza si repeti actiunea.
Dar cel mai bine e sa nu mai fumezi niciodata!
Fumatul te poate ucide!
Mori mai tanar daca fumezi!
Sa ai grija de corpul tau e cel mai important lucru, de aceea zica un proverb asa "Minte sanatoasa intr-un corp sanatos" inseamna ca daca ai minte si mintea ta e sanatoasa atunci si corpul tau e sanatos!
Nu vreau sa te jignesc deloc deloc, dar daca vrei sa ai corp sanatos, sa nu mori mai repede NU MAI FUMA!
Sfat prietenesc!
Si inca ceva dai funde?
Am vazut si eu pe aici ca pentru probleme d-astea se recomanda sa bagi in tine lactate pana nu mai poti.
Fumul de tigara se poate depista in sange daca esti fumator pe o perioada mai mare. ca si la plamani dupa cca 5 ani. de la 3 tigari n-ai de ce sa iti faci griji. da e ceva le spui ca ai fost la un suc si ai stat in fum. insa numai fuma n-o sa te ajute cu nimic!
La sange nu se cunoaste ca ai fumat daca ai fumat asa putine...o sa fie ceva normal, k si cand ai inhalat de pe strada...se poate. Gandeste-te ca eu sunt cls a 7 a si fumez de 3-4 ani si am perioade in care fumez aproape sau chiar un pachet pe zi, si app parintii mei stiu ca am fumat dar acum cred ca m-am lasat