| pitikaaa a întrebat:

Sunt în clasa a 10-a şi mâine dimineaţă trebuie sa fac un vaccin diftero-tetanus sau ceva de genul laughing. Am o întrebare. Mâine seara vreau să ies in oraş. Am voie să beau alcool sau trebuie să treacă un anumit timp de la vaccinare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Johndoe2023 a răspuns:

Nu ar avea nimic daca vei consuma alcoolwinking
eu de multe ori am fost la urgente ( accidente usoare care au implicat leziuni prin taiere cu metale ) si mi s-a facut vaccinul tetanic chiar daca eram ranga de beat

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce faci tu? Bei alcool din clasa a 10-a?
NU se bea după vaccin, este bine primele 24 de ore să stai în casă, lasă anturajul.
Tu ai părinți?
Pa, pa.

| Wehrmacht a răspuns:

Informatie:Vaccinul nu este obligatoriu.
Am spus asta deoarece multi nu stiu sau sunt aburiti de medici/profesori.
Nu e neaparat pentru tine.E o informatie informatoare pentru cei care vad asta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Normalc a nu ai voie sa bei alcool ca esti minora

| pitikaaa explică (pentru suntserios):

Haha. daca nu dai raspunsuri conform intrebarii, mai bine tacibatting eyelashes

| suntserios a răspuns (pentru pitikaaa):

Pai e conform intrebarii. Ai intrebat daca ai voie alcool si eu ti am zis ca nu. ca motivul pentru care am zis nu e altul decat te asteptai tu e alta treaba.

Da de ce nu iti intrebi tu parintii?

Mama tata, eu am facut azi vaccin da diseara ma duc sa beau ca sparta, are ceva?

| xShaarawy a răspuns:

Betivolaughing. Nu cred ca ar avea ceva dar eu stiu. de ce nu intrebi un medic?!