În cele 7 zile de pauză îți vine menstruația.
Oricum ar trebui să întrebi medicul dacă ai vreo nelămurire.
Medicul mi-a prezentat, însă as fi vrut sa stiu părerea fetelor care au utilizat, cum am si precizat? Cer asta pentru ca doctorul iti prezintă teoria, însă numai utilizatorii iti pot împărtăși experiența.
Sa-ti spuna de efectele secundare- copii cu malformatii. Renunta si mergi spre ceva natural... ceaiuri multe, uleiuri esentiale din plante, documenteaza-te bine de tot pe subiect, ca vrei sa ai copii sanatosi. Un copil cu handicap distruce cel putin inca 2 vieti, a mamei si a tatalui. Handicap fizic si/sau intelectual...
Întrebarea mea era cu totul alta?, sunt atât de multe femei care au fost nevoite să urmeze acelasi tratament din varii motive si au copii perfect sănătoși. Si daca tot este vorba si consider ca are legătură, fiind studentă la farmacie, am studiat si materii care au legătură cu medicina alternativă, homeopată, însă efectele sunt pe departe a fi aceleași sau nici măcar îndreptate spre 10%. Am urmat si tratamente "naturiste " pentru alte probleme care au fost nefolositoare, rezolvarea gasindu-se tot in substanțele chimice.
User252426 întreabă: