Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cand eram in perioada bacalaureatului. Probabil e in cauza stresului sau este o dereglare obisnuita... Cel mai bine ar fi sa consulti un medic pentru. eventualele ingrijorarri.
O menstruatie normala poate dura maxim 10 zile, tot ce depaseste este o sangerare anormala si impune consult ginceologic. Daca este prima ta menstra, nu e atat de grav, dar trebuie sa primesti tratament pentru a opri sangerarea, fiindca deja este prea lunga si organismul pierde prea mult fier pentru a face fata in bune conditii.
Daca nu ti-a trecut inseamna ca esti racita acolo jos sau s-a dereglat ceva. Nu-ti face griji, o sa-ti treaca!
Probabil ai racit. Si mie mi s. a intamplat, dar m. a tinut o saptamana si 2 zile. Desi cica nu e indicat sa iei paracetamol, eu am luat pentru ca muream de durere. Nu mi s. a intamplat nimic de la pastila. Dupa saptamana ingrozitoare si alea cateva zile, totul a revenit la normal de parca nu am avut nimic. Te sfatuiesc(daca te dor ovarele) sa iti pui pe abdomen o sticla de jumate cu apa calda. O tii pana te plictiseti. Alte metode nu stiu sa. ti spun.
Da.am uitat sa mentionez ca eram racita dinainte sa imi vine menstruatia. Oare din aceasta cauza?
Deeaandreea9156 întreabă: