| MariaHaczac a întrebat:

sunt ingrijorata si as vrea niste sfaturi, ieri mergand pe strada, o vad pe matusa mea, cu niste ochelari de soare, niste sandale cu toc, pedichiura facuta, niste blugi trasi pana la sani si camasa bagata in pantaloni, posetuta pe umeri, toate bune si frumoase, cand o vad mai de aproape, tunsa periuta. Deci nu chiar la zero, dar cam la 1cm, 2...in orice caz, foarte scurt. Ea in general era tunsa scurt, dar gen bob, suvite, acum nu stiu ce s-a intamplat, am intrebat-o ce este si mi-a spus ca e vara, e cald afara si s-a tuns ca e mai usor de intretinut...am intrebat-o acasa si pe mama si a incercat sa schimbe subiectul, cel putin asa mi s-a parut, acum sunt tare ingrijorata, oare ce s-a intamplat, adica mi-e frica sa nu aiba o boala sau ceva, aseara nu prea am putut dormi, voi ce spuneti? Se mai obisnuieste la femei asa ceva, ca eu nu am vazut femei tunse atat de scurt, oare ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Da, sunt si femei care au parul foarte scurt pentru ca asa le place sau vor sa incerce ceva nou, nu e cazul sa te ingrijorezi. Iar daca era bolnava nu cred ca era aranjata si pe tocuri. Cred ca ai fost vreodata racita si tu si stii ca nu ai chef de nimic, si e o amarata de raceala, iti dai seama intr-o boala mai grava.

| Fumiko a răspuns:

Eu am mai vazut inca multe femei tunse scurt, unele fiindca asa le place, altele vor sa doneze parul la cele cu cancer, altele fiindca au proble cu el (e prea subtire, ros.)etc

| BogdanDavidZ a răspuns:

Daca te-ai gandit la cancer, nu are cum sa fie pentru ca acolo iti pica parul de tot. Daca ea e tunsa scurt poate asa ii place.