1) Nasterea normala, in proportii de 70-80% o sa lase niste semne asupra ta si a copilului tau. Puteti deceda amandoi, sau copilul tau poate sa dezvolte o luxatie de cap femural, fracturi de membre, retard psihic datorita stresului nasterii.
2) De ce vrei sa nasti "normal"? Cu ce te ajuta. Avantaje, in momentul de fata, nu sunt decat daca vrei sa ai mai mult de 3 copii. In rest efecte negative la greu si asupra ta (durere, risc mare de depresie postpartum, rupturi vaginale, fistula vagino-anala, sangerari abundente...), si asupra copilului tau (forcepsul a nenorocit o multime de copii de-a lungul timpului: fracturi, retard mental...).
Nastere usoara.
Ioana, si sfatul meu este acelasi, sa faci cezariana. Nu te juca cu viata ta si a bebelusului!
Bebelsuh :X... vreau si eu!
sa va traiasca.sa fie sanatos!
eu zic sa ascultati sfatul medicului... el stie ce este mai bine atat pentru tine cat si pentru bebe!
numai bine!
Buna, eu am avut aceeasi problema ca si tine la la 7 luni jumatate am simtit ca nu mai era fatul cu capul spre san si dupa un control mi s-a spus ca si-a schimbat pozitia
Buna,eu am avut aceasi problema ca si tine la la 7 luni jumatate am simtit ca nu mai era fatul cu capul spre san si dupa un control mi s-a spus ca si-a schimbat pozitia
Am fost si eu in situatia ta, dar cand mi s-a explicat avantajele si dezavantajele nasterii normale si prin cazariana, pentru binele copilului meu am ales cezariana.Sincer te sfatuiesc sa faci la fel.
Fricoaselor.decat sa nasteti normal alegeti sa va taiati tot mijlocul. pune ma fata si naste ca toata lumea si vezi-ti de treaba ca esti sub asistenta medicala. te iei dupa toate fitoasele care daca le intrebi pun pariu ca nu stiu ce e nasterea naturala ca alta nici nu au mai avut si nici nu mai au de gand sa aiba dupa sfaturile pe care le dau.sotia mea are trei nasteri normale si daca o vezi la 41 de ani are un mijloc de domnisoara.fii mama nu pacienta.succes si sa ai copii frumosi s sanatosi.
Sa fie intr-un ceas bun, sa iesa totul bine, si felicitari pentru ca vei fi mamica. UN PUPIC
Tu decizi cu ginecologul care te asista, dupa ce iti explica avantajele/dezavantajele/riscurile. Intreaba medicul care te asista, bafta si sa-ti traiasca!
Si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine, am ascultat sfatul medicului si am nascut prin cezariana desi am sperat ca pana la termen sa se intample o minune dar...Acum am o fetita sanatoasa si daca ajuta Dumnezeu ne mai gandim la un copil si stiu ca o sa nasc tot prin cezariana dar nu mi-e frica.Nastere usoara!
anonim_4396 întreabă: