| Karlla1996 a întrebat:

Sunt însărcinată in 14 săptămâni, la analiza de urina mi-au ieșit anumiți germeni, medicul ginecolog m-a trimis sa fac o urocultura iar rezultatul a fost ca am escherichia coli. Voiam sa va întreb îl poate afecta pe bebe? Sau s-ar putea naște cu anumite malformații? Fundă cel mai bun răspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce nu l ai intrebat pe doctor? Elstie ca de aceea e medic, acum mergi la medicul tau de familie si intreaba l, mergi cu analizele care le ai facut sa i ti explice daca este sau nu bebe afectat, noi nu ave m cunostiințe de specialitate, si oricine i ti raspunde aici nu este un raspuns avizat, si medicii greșesc de multe ori si ăia măcar sunt specialiști, dar noi? Ce varsta ai tu? Si in cîte luni esti insarcinată? Sarcină ușoară, ce o sa ai? Fată sau băiat. Sănătate multă tie si lui bebe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Corpul uman face minuni, mai ales in cazul unei femei insarcinate.
Daca doctorul a zis ca nu e ceva grav, atunci nu trebuie sa iti faci griji.
Trebuie doar sa schimbi un pic alimentatia, cand esti insarcinata. In sensul ca nu trebuie sa mananci fasole, varza, rosii, chestii care te baloneaza. In rest, corpul tau daca ai grija de el, va fi ok.
Din ce vad pe net, trebuie sa te hidratezi, si este tratabil. Antibiotice. Nu ti-a dat nimic de la doctor tratament?

| Karlla1996 explică (pentru anonim_4396):

Bada. Mi-a dat ampicilina și ovule.

| Dandinelle a răspuns:

Acest E.coli este o bacterie a tractului digestiv deci ai grija ca te poti deshidrata usor, consuma multe lichide. Legat de nasterea cu malformatii nu prea sunt informatii dar indicat este sa vorbesti cu medicul tau si cu moasa ta legat de aceasta bacterie sa-ti ofere informatii pe subiect deoarece ei te cunosc mai bine.