| cosmina_4658 a întrebat:

sunt insarcinata in 8 saptamani, la ultimul control din data de 15.02. dr. mi-a spus ca totul este ok. Dar de 3 zile ma simt foarte bine, nu-mi mai este greata cum era pana acum; nu mai am simptome ale sarcinii, decat sanii umflati si imi este frica sa nu fie oprita sarcina in evolutie...Imi poate spune cineva daca este normal sa nu mai am greturi dintr-o data? sau daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema, va rog sa imi scrieti.Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil ca pur si simplu sa fi trecut peste perioada greturilor. Totusi am auzit de sarcini oprite in evolutie a caror prima manifestare a fost disparitia simptomelor de sarcina. Nu poti sa te linistesti decat facand o ecografie, imi pare rau. Posibilitatea sa ai o sarcina oprita in evolutie fara simptome neplacute nu e foarte mare, dar nu poate fi trecuta cu vederea.

Abh
| Abh a răspuns:

Daca iti apare sangerare vaginala maronie in urmatoarele zile, prezinta-te la ginecolog de urgenta.

| anad a răspuns:

Unele femei au greturi pe toata perioada sarcinii, dar altele doar in primele sase saptamani.Ar fi posibil deci sa nu fie nici o problema, dar o vizita la medic este indicata pentru a fi sigura ca totul este in ordine.

| Ea12345 a răspuns:

Nastere usoara! Sa te bucuri de puiutul tau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si sunt in saptamana a 17 de sarcina.brusc mi-au trecut toate simptomele si nu mai am decat sensibilitatea sanilor.imi este foarte frica si sincer nu stiu ce inseamna asta