| Madutzza98 a întrebat:

Bună, sunt insarcinata. Săptămâna asta am fost la ecograf. Ultima mea menstruație a fost în 14.07. 2017 de unde s-ar deduce ca ar trebui sa am 9 săptămâni, dar la ecograf doctorul a spus ca bebelușul este foarte mic, și ca nu arata a 9 săptămâni ci mai degrabă a 6 săptămâni. Și chestia asta m-a speriat foarte tare, credeți ca o sa fie ceva complicații pe viitor din cauza aceasta? Din ce cauza credeți ca se întâmplă asta? Bebelușul este viu pentru ca i-am auzit inima ❤️ Precizez ca acum aproape un an am făcut un avort. Credeți că e din cauza asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Holiday a răspuns:

Daca ai avut menstruatie pe 14.07, cum crezi ca e posibil sa fii insarcinata de 9 saptamani?!? Nu e normal si logic sa fii de aprox 6 sapt?

| Madutzza98 explică (pentru Holiday):

Calculează și vezi ca sunt 9 săptămâni. Și doctorul a spus ca ar fi trebuit sa fie 9 sapt

| Holiday a răspuns (pentru Madutzza98):

Din 14.07 pana in 07.09 sunt 55 de zile!(aprox 8 sapt)
Iar tu ai ramas insarcinata evident dupa menstruatia din iulie, in urmatoarea perioada fertila, deci acum 40 si ceva de zile, adica aproximativ 6 saptamani!
Ce naiba...cat de greu poate fi de inteles?!?

| Porcusorul a răspuns:

Inseamna ca fatul intr-adevar e de mai putin de 9 saptamani, iar faptul ca ti-a intarziat menstra a fost o coincidenta.