| BiancaMB a întrebat:

Buna sunt însărcinată si am o scurgere ca de o infectie eu una spun ca e candida pentru ca e alba si incepe s-a am si mancarimi problema este ca sunt in Uk aici nu se uita nimeni la tine pana cand copilul nu are 12 saptamani eu find in 6 saptamani am sunat la spital spitalul mi-a spus sa merg la medicu de familie medicu m-a trimis la spital si tot asa inclusiv moasa daca mi-as cumpara ceaiuri si m-as spala m-ar lasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Din nefericire, candida nu trece cu niciun remediu natural.Ar putea eventual ajuta putin la disconfort, dar cam atat.Regula aceasta suna cam tampit, cum adica nu se uita la tine pana copilul nu are 12 saptamani? Unde e logica?

| BiancaMB explică (pentru dullcat):

Stiu pentru a vedea daca e copilul bine a trebuit sa ma duc la privat pentru ca prima ecografie se face la 12 saptamani si cand te duci la urgenta iti spune ca trebuie s-a te duci la medicu de familie medicu iti spune ca trebuie s-a te duci la moasa si moasa iti spune tot la medic 3 zile la rand m-am rugat de ei ca ma doare burta ca ma doare orice ca sa ma poata vedea un doctor nici macar nu le-a pasat

| dullcat a răspuns (pentru BiancaMB):

Doamne fereste! Pentru ce sunt platiti toti acesti oameni? Cred ca te simti ca acasa acolo, ca doar si in Romania te freaca de la un ghiseu la altul, pana faci spume. Sper sa rezolvi cat mai curand, nicio femeie insarcinata nu ar trebui sa treaca prin asa ceva!

| ioana748 a răspuns:

Hidratează te, bea apa cu lamaie, fa spalaturi cu ceai de galbenele si musetel sau ce mai stii tu.
Poti aplica si iaurt in zona respectivă, de asemenea sa mananci iaurt.
Multa sanatate,