Cind esti insarcinata nu ai voie sa iei medicamente ca poti face copil cu handicap vezi ce faci, si abtine te de la sex pana dupa nastere.
Nu iau medicamente de capul meu întotdeauna cer sfatului medicului însă am mai avut ureaplasma asta anul trc tot în sarcină și nu s-a term bine și tot la fel nu mi dăduse tratament și sunt puțin panicata.
Nu ți se întâmplă nimic. Cele mai multe tratamente sunt în regulă în timpul sarcinii. Doar câteva sunt contraindicate şi în grupa asta sunt citostaticele, aşa ca să îți faci o idee.
Candida nu faci de la sex, poți face sex fără probleme în timpul sarcinii.
Îți recomand totuşi să faci testul GBS - se face din prima urină de dimineață o duci la laborator. E relevant dacă ai GBS pentru că îți poate da contracții premature şi poate da infecții fătului la naştere.
Eu am un istoric cu infecțiile astea cu candida sau cistită mi se repetă la câteva luni orice iau îmi trece o perioadă și apoi îmi reapar, ce e testul Gbs nu am mai auzit?
În sarcină cistita poate fi foarte periculoasă, mai ales dacă e dată de bacteria GBS (streptococ de grupă b)
Dacă faci cistită în sarcină este necesar să testeze dacă este vorba de GBS.
Carmen133 întreabă: