| Anonymous39045 a întrebat:

Bună,sunt însărcinată și mi-au ieșit două infecții candida și ureaplasma, pentru candida iau tratament si la ureaplasma a zis să mai aștept, ce ziceți să schimb medicul? Nu știu ce să fac, am o mie și una de gânduri în cap.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cind esti insarcinata nu ai voie sa iei medicamente ca poti face copil cu handicap vezi ce faci, si abtine te de la sex pana dupa nastere.

| Anonymous39045 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu iau medicamente de capul meu întotdeauna cer sfatului medicului însă am mai avut ureaplasma asta anul trc tot în sarcină și nu s-a term bine și tot la fel nu mi dăduse tratament și sunt puțin panicata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ți se întâmplă nimic. Cele mai multe tratamente sunt în regulă în timpul sarcinii. Doar câteva sunt contraindicate şi în grupa asta sunt citostaticele, aşa ca să îți faci o idee.

Candida nu faci de la sex, poți face sex fără probleme în timpul sarcinii.

Îți recomand totuşi să faci testul GBS - se face din prima urină de dimineață o duci la laborator. E relevant dacă ai GBS pentru că îți poate da contracții premature şi poate da infecții fătului la naştere.

| Anonymous39045 explică (pentru anonim_4396):

Eu am un istoric cu infecțiile astea cu candida sau cistită mi se repetă la câteva luni orice iau îmi trece o perioadă și apoi îmi reapar, ce e testul Gbs nu am mai auzit?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonymous39045):

În sarcină cistita poate fi foarte periculoasă, mai ales dacă e dată de bacteria GBS (streptococ de grupă b)

Dacă faci cistită în sarcină este necesar să testeze dacă este vorba de GBS.