| Robotzzzi a întrebat:

Bună.Sunt internat o săptămână în spital pentru un accident minor. Nu-s asigurat in Romania și 3 zile știu că este gratuit, după trebuie să plătesc restul? Weekendul se pune? Cum fac să nu plătesc nimic că nu prea am bani!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, weekendul se pune la numar, ca doar nu te duci acasa in wekend, tot in spital ai fost.
Nu ai cum sa faci sa nu platesti nimic, mai ales daca nu esti asigurat, trebuind sa platesti absolut toate zilele de spitalizare inclusiv cele de weekend, plus medicatia si medicii.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca accidnetul a fost minor, de ce nu ai plecat acasa, imediat, a doua zi?
De ce ai stat 1 saptamana inutila in spital, mai ales ca nu ai asigurare?

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă nu ai asigurarea vei plăti spitalizarea după cele 3 zile.

| ninuku a răspuns:

Da trebuie sa platesti si nu sunt sume mici, depinde pe ce sectie ai fost internat, iti arat un site pe care o sa vezi tarifele pe zi in fucntie de sectie: preturile incepand cu 1 martie 2024:
https://sjub.ro/.......n-NOU.pdf

| StefanescuDaniel a răspuns:

Buna dimineata! Dupa 3 zile se plateste, nu conteaza ce zi este si zilele de weekend se platesc. Dar nu va fi vreo avere factura stai linistit.

| Robotzzzi explică (pentru StefanescuDaniel):

Eu știam că plătești la cas și gata nu plătești

| ninuku a răspuns (pentru Robotzzzi):

La care CAS, ca nu mai inteleg nimic in intrebare ai spus ca nu esti asigurat in Romania.

| Dragobeta a răspuns (pentru Robotzzzi):

"Eu știam că plătești la cas și gata nu plătești"
Da, iti faci asigurare medicala pentru un an si nu mai platesti spitalizarea.

| Robotzzzi explică (pentru Dragobeta):

Sigur? trebuie să merg să mi fac pe anul curent asigurarea șo plătesc? M ai am nevoie de doctori.am înțeles bine?

| Dragobeta a răspuns (pentru Robotzzzi):

Da, sigur. Dar nu poti mai putin de un an. Stiu ca nu e ieftin, dar merita.