De multe ori am mai scris faptul ca dietele sunt o mare aiureala si ca dupa ce slabesti te ingrasi la loc,pentru ca mereu organismul se adapteaza ceea ce este extraordinar, arderea calorilor scade pe masura ce slabesti, un om gras arde mult mai mult ca un om slab, cand slabesti arzi tot mai putin, da nu e mare problema daca bei coca cola nici daca manci cateodata ceva dulce, nici alcoolul nu e rau, asa un paharel mic de tuica scade colesterolul rau urca colesterolu bun ceea ce ridica sistemul imunitar, cafeaua are foarte multe benefici bune asupra creierului ca si ciocolata neagra 85% cacaco, desi poti bea nu e o problema asta,vinul rosu este foarte sanatos,mierea bio,fructele,legumele,apa plata,carnea de peste, pui, porc, ouale, organele, avocado.slanina,untura.evita mezelurile, pizza etc
Așa, mai răruț (că e mai drăguț) cred că nu face o gaurră în ceer (citește dietă) Numai bine!
Foarte bine ca mananci sanatos dac aia mai inlocui cola cu un fresh natural proaspat facut ar fi perfect
Sa stii ca cand intra zaharul in sange ori ca e coca cola ori ca e suc de fructe e acelasi lucru
Zaharul prezent in mod natural din fructe nu e acelasi lucru, si mai mult un suc proaspat facut`fresh nu e acelasi cu cola, freshul nu are zahar decat cel prezent in mod natural, si diabeticii mananca fructe si nu patesc nimic.
Zaharul e tot zahar fie ca e in coca cola sau miere, fructe, diabetici manca doar un fruct pe zi atat, daca ar manca multe ar creste glicemia in sange, plus ca alooo nu compara procesul din organismul unui diabetic vs un om sanatos
Un studiu anterior avertiza că fructoza din sucuri este la fel de periculoasă pentru corp ca zahărul. Cercetătorii de la Bangor University, din Marea Britanie, anunţau că un pahar de suc de fructe conţine echivalentul a trei linguriţe de zahăr. În urma acestei descoperiri, British Dietetic Association a recomandat omenilor care obişnuiesc să includă astfel de alimente în dieta zilnică să bea cel mult 150 de mililitri de suc pe zi.
http://www.gandul.info/......ul-8837786
Nu inteleg de ce ai renuntat la cafea, dar ma rog.
Da, poti sa bei cola zero din cand in cand si poti sa-ti mai permiti si alte alegeri nesanatoase o data la ceva timp daca intr-adevar ti le doresti. Cu cat iti vei impune mai multe restrictii de la inceput cu atat iti va fi mult mai greu sa mentii acest stil de viata sanatos si vei avea sanse mari sa renunti mai repede. Cu alte cuvinte, as putea spune ca e chiar indicat sa-ti satisfaci cate o astfel de placere din cand in cand, iar poate cu timpul vei descoperi noi placeri care sa fie chiar sanatoase. Un stil de viata sanatos nu e neaparat unul neplacut
Nu am renuntat. pur si simplu nu beau, n-am baut niciodata zilnic. foarte rar am baut cate una mica cu mama dimineata, atata. dar acum de cand locuiesc singura, deloc.
Big like