Servus @bitsyboom111! Cel mai simplu poți suplini lipsa sării din alimente folosind condimente de tot felul cimbru, busuioc, chimen, boia dulce și picantă, mărar, coriantru, tarhon etc.
Eu am mâncat multă vreme fără sare și nu e mare lucru, la un moment dat nici nu mai simțeam nevoia să-mi sărez mâncarea (și țin să te anunț că la început aș fi făcut orice pentru un dram de sare). Dacă vrei poți!
O seară cu zâmbet să ai!
Sunt o grămadă de ierburi care îmbunătățesc gustul mâncărurilor, dar nu cunosc gusturile tale: mărar, pătrunjel, usturoi, leurdă, hațmațuchii, tarhon,
http://www.lacucina.ro/....../index.php
http://www.dietetik.ro/dieta-fara-sare/6621.html
http://www.dietetik.ro/10-alimente-cu-un-continut-ridicat-de-sare/1378.html
http://www.kamisfitup.pl/rom/index.php/content/view/150/177/
http://www.farmaciata.ro/......naturii-ii
http://www.informatiamedicala.ro/articole/Dieta-pe-timp-de-vara-73.html
http://diversificare.ro/alimente/2011/02/mirodenii-pentru-cei-mici/
http://www.terapii-alternative.com/......-_155.html
http://www.tpu.ro/gastronomie/cum-sa-mancam-fara-sare/
http://www.pranzuldincaserola.ro/page/1
minunea asta are 42 de pagini cu rețete de mâncare, eu te-am trimis la pag 1
Daca e voie sa pui mujdei de usturoi peste ce maninci.Sau freaca piinea prajita cu usturoi e cu totul altceva.In afara de usturpi condimente ca busuiocul sau tot ceea ce e verde si uscat poti incerca la meniul pe care il ai.