| laura_6327 a întrebat:

sunt laura, am 25 ani si de 1 luna nu mai pot deschide gura mai mult de 2 cm maxim... am fost la stomatolog, am facut fizioterapit cu ultrasunete si cu laser timp de 3 saptamana dar nu am nici un rezultat... diagnosticul a fost artroza temporo-mandibulara,... acum mi-a fost recomandat sa merg la ortodontie sa ma consulte un specilist ...nu stiu unde sa mai merg... daca ma poate ajuta cineva astept sugestii... va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cube a răspuns:

Din cate vad, tu suferi de o "boala" temporara. Eu zic sa intrebi mai intai medicul unde sa te duci nu pe noi straight face

3 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Mergi la elias

| mioara a răspuns:

Daca esti din bucuresti du-te la SPITALUL SF.IOAN

| QSmile a răspuns:

Bună Laura, dacă în prezent mai ai această problemă, îți recomandăm o vizită la doamna dr. Claudia Corega - mai multe detalii găsești pe site-ul nostru www.qsmile.ro. Clinica Q Smile este localizată în centrul Clujului.