anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna sunt Laura, mi se spune Laly sau LULU! Toate rudele zic ca am picioare frumoase dar eu sunt plinuta si scunda si eu nu cred asa. Voi ce credeti, sa imi ascult rudele ca ele stiu mai bine si sa am mai multa incredere in mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ioana181 a răspuns:

E adevarat ca cei apropiati ne spun ca aratam bine pentru ca asa nevad ei deoarece ne iubesc. Dar se intampla si noi sa spunem ca nu aratam destul de bine si sa fim prea duri cu noi. Cred ca ai nevoie de mai multe incredere. Pana la urma toate fetele sunt frumoase in felul lor, cu defecte si calitatiwinking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Dacă erau o parte puteai să îţi pui întrebări. Dacă zici că toate îţi spun asta cred că ar trebui să le crezi şi să ai mai multă încredere în tine.

| laurika2990 a răspuns:

In primul rand si pe mine ma cheama Laura si mie mi se spune la fel ca si tie si in al doilea rand da eu asa zic ca si rudele tale si sa ai multa incredere in tinehappyhappyhappyhappyhappyhappyhappy