Daca tot spui ca esti plinuta si nu prea stii ce haine ti s-ar potrivi, incearca sa slabesti, nu trebuie neaparat sa te duci la sala poti face exercitii acasa.Ca de exemplu:faci abdomene:faci o data 15 abdomene mai tarziu inca 15 macar cel mult 50 pe zi, dar sa nu le faci pe toate odata ca nu este bine in primul rand faci febra musculara si in al doilea daca le faci pe toate odata ti se pot mari soldurile.Asta este sfatul meu, poate o sa te ajute, daca nu am incercat si tiam spus ce ar fi bine.
Buna,
Pentru a te inalta poti practica anumite sporturi gen: inot, basket, volei.
Ai putea incerca o cura de slabire astfel incat sa nu mai fie nevoie de anumite tinute care sa iti favorizeze corpul. Mergi impreuna cu parintii la un nutritionist pentru stii ceea ce trebuie facut in cura de slabire pe care va trebui sa o urmezi doarece tu esti inca in faza de crestere si ar fi pacat sa devii "plinuta" (scuza-mi cuvantul).
Iti urez multa sanatate.
Da... inca esti in crestere deokamdata mananca cat mai sanatos adica fara cipsuri snexuri exces de dulkiuri mananca multe lichide a tine o dieta nu inseamna a te infometa ci a manca sanatos! eu iti propun sa mananci sanatos adica cu alte cuv sa ti o dieta. si sa joki baschet asta pe mine ma ajutat,
in 2 ani am crescut 36de cm... nu-i mult da se observa... succes!
Buna, sunt Larisa si ma gandeam ca poti sa faci sport ca s ate inalti ca de exemple:voley, am jucat voley ceva vreme si sunt destul de inalta si inainte de a juca eram si eu scunda, sau chiar baschet poti juca, mai joc si baschet uneori. Sper sa iti fie de folos sfatul meu.
Mentionez ca la sporturi nu ma primesc am vrut la voley da e aceeasi problema:sunt prea mica