anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt Laura, mi se spune Lulu.Sunt destul de plinuta si as vrea sa stiu ce haine ar trebui sa port sa imi avantajeze corpul, plus ca sunt scunda am 13 ani si 1, 50 inaltime, ceea ce nu se combina bine cu greutatea, facandu-ma mai lata. A si stiti ceva care sa ma ajute sa ma inalt? PLZ help me! XOXO :-)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa te inalti ai doar 13 ani este posibil sa si slabesti daca o sa cresti, haine, mulate nu, largutze dar nu foarte largi, lungi, colanti, bluze peste fund, tocuri inalte, parul scurt, bob nu merge, in scari, dar scurt, rujuri de culoare aprox inchise, cercei mici nu mari.

| Radu_8499 a răspuns:

In general ar trebuie sa te imbraci cu haine de culoare inchisa, negrul subtiaza foarte mult. Tricourile, bluzele pe care le porti sa nu fie cu flori mici si foarte multe, deoarece te face sa fii infinita. Oricum la 13 ani esti copilhee hee o sa crestiwinking stai linistita. Apucate de un sport de exemplu handball, volei, basket, inot-daca in orasul tau poti practica asa ceva-

| Catalina1986 a răspuns:

Eu cred c-ar trebui sa porti ce haine iti plac! Eu am in clasa o colega cam ca tine si ea poarta haine mai decoltate(deoarece are ce sa arate)si se pune in valoare fiind plinuta si toata lumea o place! E foarte populara!