| Foerman a întrebat:

Buna sunt mihai si sunt sub un tratament de vitamine ( 9 tipuri de vitamine diferite prescrise de doctor ) si se apropie revelionul si am in plan a consuma bauturi alcoolice. Intrebarea mea este urmatoarea : Daca voi consuma bauturi alcoolice ce se va intampla? Daca nu voi lua vitaminele astazi si voi consuma bauturi alcoolice? Exista vreo posibilitate sa imi dispara vitaminele acumulate dea lungul tratamentului daca beau un pic peste masura? Astept raspunsurile voastre.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti bea cu multa masura (adica maxim 50 de grame de alcool tare si o jumatate de pahar de sampanie sau maxim 200 de ml de vin). Altfel, o parte din vitamine se vor distruge, iar altele vor face cu alcoolul combinatii toxice pentru ficat. In nici un caz nu poti depasi masura.

1 răspuns:
Abh
| Abh a răspuns:

Iti recomand sa intrerupi cura de vitamine atata timp cat bei alcool si te sfatuiesc sa bei cu masura.An nou fericit!