Din cate stiu eu costa mult. a doua problema. ce-i vei spune copilului cand te va intreba unde e tati? (e o problema de etica, aici tu stii daca e bine sau nu).
Eu nu te-as sfatui sa faci asta niciodata.graba strica treaba,sunt atatia copii fara tata, gandeste-te la impactul asupra lui, al copilului.este o dovada de egoism(poate nu constientizezi inca).eu zic asa, toate la timpul lor...sunt atatia copii abandonati,pe aceia ii poti adopta, daca poti considera un copil strin ca si al tau, fara sa faci vreo diferenta inseamna ca atunci esti pregatita sa fii mama.
Eu nu te-as sfatui sa faci asta niciodata.graba strica treaba,sunt atatia copii fara tata, gandeste-te la impactul asupra lui, al copilului.este o dovada de egoism(poate nu constientizezi inca).eu zic asa, toate la timpul lor...sunt atatia copii abandonati,pe aceia ii poti adopta, daca poti considera un copil strain ca si al tau, fara sa faci vreo diferenta inseamna ca atunci esti pregatita sa fii mama.
Cand va creste mare, ce-i vei spune despre "tatal" lui?
Mai bine astepti, timpul le va rezolva pe toate.
De ce nu ti faci un prieten poate o sa l si iubesti te mariti faci copii ca toti oamenii
Sunt sigur mulți voluntari dacă zice ca vrea prieten pentru a avea copil și sa înceapă imediat ai fi disponibil sa ai grija de copil și sa plătești când abia cunoști femeia? ce ai zice dacă o femeie îți face asa o propunere?
Nu vad de ce ai adopta daca esti o femeie sanatoasa care poate avea propriul copil. Cunosc un caz ca al tau si pentru ca procedura cu inseminarea n-a mers a gasit un tip care sa o lase insarcinata. I-a spus ca nu e nevoie sa recunoasca acel copil sau sa-l dea vreo pensie. Si acum il creste bine merci.
Da o poti face cu inseminare artificiala, dar e foarte scump si nu-ti garanteaza ca o sa se prinda sau cum va iesi copilul, oriunde te-ai duce toti dct.iti garanteaza 100% normal.cel mai bine iti cauti un iubit si ramai insarcinata normal.
Da dar doar cu test HIV ca e păcat sa aibă copil dar sa aibă HIV sau alte boli
Buna,las aici adresa mea de e-mail, as vrea sa pot vorbi cu tine.
martin_eden_232004@yahoo.com
Poate vin prea tarziu... dar sunt dispus sa te ajut, fara bani... pretentii, nimic de genul. sunt casatorit si stiu ce inseamna sa-ti doresti un copil. Daca inca esti pe drumul asta si esti sigura de ceea ce vrei, da-mi un mesaj si vedem ce si cum.
Buna,dar de un donator pe cale naturala nu ai vrea? sunt foarte sigur si eficient, am lasat partenera actuala insarcinata chiar cu sterilet montat.
fey întreabă:
anonim_4396 întreabă: