anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt nela si sunt tare suparata pe corpul meu! am 23 ani, 1, 68m si 48kg am nascut acum 3 ani corpul meu arata groaznic :am slabit foarte tare si sanii mei sau cam lasat.inainte aveam 60kg si nu prea mii comod acum cu 48kg! daca aii trecut si tu prin acestea te rog sa-mi spui si mie ce sa fac! anul asta am nunta si trebuie sa arat bine nu! mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| dichi a răspuns:

Incearca sa urmezi o cura de ingrasare. Mananca mancaruri care contin multe proteine zilnic, cumparati calciu, vitamina c, zinc, magneziu si ia dozaje zilnic plus un alt complex de vitamine. Citeste de pe www.cura-de-slabire.net mai multe informatii despre alimentele care te ajuta sa pui kilograme pe tine. Succes