Pana la "tranchilizante", iti recomand metode naturiste. Incearca ceaiul din flori de salcam, 3 cesti pe zi, pe stomacul gol.
Sincer si eu am avut si inca mai am o situatie destul de asemmanatoare cu a ta. am incercat pana acum sa descopar sursa a ceea ce imi provoaca stare de nervozitate.nu pot sa spun ca am scapat complet de nervi pentru ca m am cam obisnuit cu asta si mi e mai greu, dar incearca sa faci ce ti am sp i dupa aia poti cauta tratamente.nu meaparat medicamente ( stiai probabil ca psihologul te poate hipnotiza si te inregistreaza pe o caseta si cand iesi din transa iti pune caseta sa o asculti - e o chestie interesanta poate te ajuta)
Mersi.legat de ceilalte persoane.va asigur ca am facut cam tot ce se putea din astea.si nu a mers...adica. Sunt genu de persoana nepasatoare...am mers la munte la mare. fac plimbari lungi.si nimic
De ce nu mergi la un psiholog? Uneori o discutie cu o persoana capabila face mult mai bine decat un pumn de calmante...
Eu iti recomand Magne+B6.
Si eu am facut tratament timp de o luna pentru stres+nervi...si m-au calmat ingrozitor de tare.Nu imi mai venea sa imi fac nici tema la scoala, nu ma suparam din nimic...
Sa le iei conform prospectului si au sa isi faca efectul.
Sper sa te ajute si pe tine.
:*
Parerea mea e ca niste iesiri in aer liber ti-ar prinde bine. undeva intr-o ambianta placuta, unde poti sa te aduni.ia`ti si 1 prieten 2 daca simti nevoia