| unknown_5004 a întrebat:

sunt noua pe aicibatting eyelashes. Sa incep : am 15 ani si d vreo luna ma tot dor ovarele straight face si mi se face rau adica greata, ameteli. etc tin sa zic ca is virgina :d (daca va ganditi ca as putea fi insarcinata). ce as putea avea? si ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un ginecolog pentru o ecografie, am vazut cazuri de chisturi ovariene la fete de varsta ta.

soothe
| soothe a răspuns:

Cel mai probabil ar putea fi chisturi ovariene, dar poate fi orice. Este bine sa vezi un medic ginecolog. Pana atunci bea niste ceai de fenicul.

| nicky a răspuns:

Sa discuti cu mama ta si sa mergi cat mai repede la un medic ginecolog pentru consult.

| perla a răspuns:

Pai vezi ca esti in crestere si fata mea are aceeasi poveste trebuie sa-i vina ciclu nu stiu tie ti-a venit ^? eu am dus-o la medic nu are ce sa-i faca asta e maturitatea. dar vezi totusi la ovare sa nu fii racita ai stat pe ceva rece.adu-ti aminte. ti-a fost frig undeva...

| unknown_5004 explică:

sigh am citit despre chisturi ovariene si am aceleasi sintopme cu ce scrie acolo.

| Michisor a răspuns:

Daca tu stii ca esti virgina e bine lasa medicu genecoloc. du-te la medicu de familie el te poate ajuta ...inceraca sa nu imi faci eforturi sa alergi sa stai mult fara sa mananci pentru ca s-a nu iti mai fie rau asa poate nu vei imi avea ameteli greturi si etc poate ai racit la ovarestraight face asta ar fi din moment ce esti virginastraight face pupici:*:*:*